Izberite elektriko brez CO2 

Odločitev za električno energijo, ki med proizvodnjo ne povzroča izpustov CO2, je z nami tako enostavna, da si jo lahko zagotovite spotoma. Če ste bili že pred 1. januarjem 2021 naš odjemalec, smo vam začeli s tem datumom brezogljično elektriko dobavljati samodejno – tistim na Rednem ceniku, na ceniku Sonce za toplotne črpalke in Rednem ceniku za samooskrbo iz 100% sončnega vira, ostalim pa 100% jedrsko energijo.  

Če vam izbrani vir morda ne ustreza, ga lahko na cenikih, ki to omogočajo, po vaši želji spremenite. To lahko storite na naslednje načine: 

 

 Prek portala Moj GEN-I 

Po prijavi oz. registraciji v portal odprite sklop »Moji podatki« in na zavihku »Merilna mesta« na izbranem merilnem mestu kliknite »Uredi nastavitve«. Pri časovno omejenih cenikih je izbira možna v zadnjem mesecu veljavnosti cenika. Izbiro vira energije potrdite s klikom na gumb »Potrjujem«.

Električno energijo iz izbranega vira vam bomo pričeli dobavljati z naslednjim mesecem.  

 

Prek elektronske pošte 

Na elektrika@gen-i.si nam sporočite številko merilnega mesta, za katerega želite zamenjati vir in z naslednjim mesecem vam bomo začeli dobavljati elektriko iz želenega vira. 

 

Prek telefona

Pokličite naše prijazne svetovalce na 080 15 58 in uredili vam bodo vir energije, ki vam bolj ustreza. 

 

Izberite vir energije ob zamenjavi dobavitelja

Vir po lastni želji si enostavno izberete tudi vsi, ki boste naši odjemalci šele postali. Za hitro menjavo dobavitelja, ob kateri boste določili tudi vir energije, kliknite na spodnji gumb.