Akcija "10 let Poceni elektrike"

Ob praznovanju 10 let Poceni elektrike smo pripravili praznično akcijo »10 let Poceni elektrike«, v kateri lahko sodelujete novi in obstoječi gospodinjski odjemalci električne energije. Izkoristite novo priložnost in si zagotovite nizko ceno električne energije kar za 12 mesecev.

Pogoj za sodelovanje v akciji je prejemanje računov v PDF obliki ali kot e-račun, s čimer boste prispevali k varovanju okolja in si poenostavili mesečno plačevanje računov. Vsem, ki boste izrazili željo, da izpis računa prejmete v papirnati obliki, vam bomo na vsakokrat izdanem računu za merilno mesto, ki je predmet te akcije zaračunali strošek izpisa računa kot dodatne procesne akcijske obdelave v višini 1 EUR (cena z 22% DDV), ki zajema ne-avtomatizirano obdelavo kupčeve zahteve v okviru akcije.

Pohitite, prijavite se lahko samo do vključno 6. junija 2019!

Obstoječi odjemalci GEN-I sodelujete tako, da izpolnite Izjavo. Novi odjemalci za svojega dobavitelja električne energije izberite GEN-I ter podpišite pogodbo in Izjavo o sodelovanju v akciji.

Zamenjava dobavitelja elektrike je hitra in enostavna. Izpolnite preprost obrazec za povpraševanje ali nam pišite na pocenielektrika@gen-i.si oz. pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 1558, kjer so vam naši svetovalci na voljo od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro. 

Podrobnejša vsebina in splošni pogoji za sodelovanje v akciji so objavljeni na spodnjih povezavah:

Ostale aktualne akcije