Akcija "Elektrika brez CO2 - Zima 2020"

Se vam zdita skrb za okolje in ukrepanje proti podnebnim spremembam enako pomembna kot nam? Ker si želimo omogočiti prehod na čistejše vire energije čim večjemu številu posameznikov, smo še pred začetkom dobave izključno elektrike brez CO2 za vas pripravili posebne promocijske cene, ki bodo veljale kar 12 mesecev. 

Akcijske cene po tarifah VT (€/kWh) MT (€/kWh) ET (€/kWh) Mesečno nadomestilo (€/merilno mesto/mesec)* Znižano mesečno nadomestilo
ob koriščenju EKO popusta
(€/merilno mesto/mesec)*
brez DDV 0,05999 0,03499 0,05599 1,99 0,99
z 22% DDV 0,07319 0,04269 0,06831 2,43 1,21

Cene posamezne tarife ne vključujejo trošarine na električno energijo, stroškov omrežnine, prispevka za energetsko učinkovitost, prispevka za zagotavljanje podpor proizvodnji električne energije v soproizvodnji z visokim izkoristkom in iz obnovljivih virov (Prispevek za SPTE in OVE), prispevka za delovanje operaterja trga ter drugih dajatev, določenih s strani države.

Mesečno nadomestilo je namenjeno pokrivanju dela stroškov v zvezi z načini obračunavanja, vlaganji v razvoj in digitalizacijo poslovanja GEN-I. 

Prihranite z izbiro računa v elektronski obliki.

Če se za posamezno merilno mesto odločite za prejemanje računa v elektronski obliki (kot PDF račun v portal Moj GEN-I ali kot e-račun v spletno banko), vam bomo vsak mesec priznali EKO popust v višini 1,00 EUR brez DDV (1,22 EUR z DDV) in vam tako za polovico znižali strošek mesečnega nadomestila.

Izbira vira energije – 100 % Jedrska energija brez doplačila

V okviru akcije vam bomo dobavljali izključno elektriko brez CO2 iz 100% jedrske energije, in sicer vseh 12 mesecev brez doplačila. Po izteku akcije pa boste lahko po želji namesto jedrske energije izbrali 100% sončno ali vodno, ki sta v okviru Rednega cenika na voljo za 1 eur dodatka na mesec.

Cena dodatka za izbiro vira energije  100 % Jedrska energija (€/merilno mesto/mesec)
brez DDV 0,00
z 22 % DDV 0,00

 

K akciji lahko pristopite tako obstoječi kot novi kupci, in sicer med 17. 12. 2020 in 9. 1. 2021.

 

Še niste zamenjali dobavitelja?

Izpolnite enostaven obrazec in hkrati z zamenjavo izkoristite tudi zimsko akcijo. Vse podatke, ki jih potrebujete, najdete na vaši zadnji položnici za elektriko.

Če se želite ob menjavi izogniti papirni dokumentaciji, označite še, da želite pogodbo z nami skleniti elektronsko. To boste v nadaljevanju storili z enostavnim klikom na gumb v sporočilu, ki vam ga bomo poslali na vaš elektronski naslov.

Bi zamenjavo raje uredili prek telefona? Naši svetovalci bodo z veseljem za vas uredili vse potrebno. Pokličite jih na 080 1558.

 

Za naše zveste odjemalce

Znižane zimske cene si lahko za eno leto zagotovite tudi naši obstoječi odjemalci. Akcijo enostavno aktivirate kar v portalu Moj GEN-I, lahko pa izpolnite Izjavo na spodnji povezavi in nam jo pošljete na naš naslov.

Pristopite čim prej in začnite seštevati enoletne prihranke! Zadnji dan za pristop k akciji je 9. januar 2021.

 

Podrobnejša vsebina in splošni pogoji za sodelovanje v akciji so objavljeni na spodnjih povezavah:

 

Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji

Izjava obstoječega kupca za akcijo

Pogodba z izjavo novega kupca za sodelovanje v akciji

Ostale aktualne akcije