Akcija "Poletno nizka cena elektrike 2020"

Kako se poleti ohladiti ob visokih temperaturah in uživati ob nižjih stroških za elektriko? Pridružite se naši poletni akciji in si zagotovite kar 12 mesecev znižanih cen električne energije: 

Akcijska cena VT (€/kWh) MT (€/kWh) ET (€/kWh)
cena brez DDV 0,05999 0,03499 0,05599
cena z 22 % DDV 0,07319 0,04269 0,06831

Vaš prihranek bo še večji, če se boste odločili za prejemanje računov v elektronski obliki. S tem boste naredili nekaj dobrega za okolje, mi pa vam bomo priznali EKO popust na mesečno nadomestilo..

Cena mesečnega nadomestila od 1. 4. 2020 Mesečno nadomestilo (€/merilno mesto/mesec) Znižano mesečno nadomestilo ob koriščenju EKO popusta
(€/merilno mesto/mesec)
cena brez DDV 1,99 0,99
cena z 22 % DDV 2,43 1,21

Cene ne vključujejo trošarine na električno energijo, stroškov omrežnine, prispevka za energetsko učinkovitost, prispevka za zagotavljanje podpor proizvodnji električne energije v soproizvodnji z visokim izkoristkom in iz obnovljivih virov (Prispevek za SPTE in OVE), prispevka za delovanje operaterja trga ter drugih dajatev, določenih s strani države. Mesečno nadomestilo je namenjeno pokrivanju dela stroškov v zvezi z načini obračunavanja, vlaganji v razvoj in digitalizacijo poslovanja GEN-I. Znesek mesečnega nadomestila si lahko za polovico znižate z odločitvijo za prejemanje računov izključno v elektronski obliki, ki vam prinaša EKO popust v višini 1,00 € brez DDV oz. 1,22 € z DDV.  

 

Akciji se lahko do 31. 7. 2020 pridružite tako obstoječi kot novi odjemalci.

 

Še niste zamenjali dobavitelja?

Izpolnite enostaven obrazec in hkrati z zamenjavo izkoristite tudi poletno akcijo. Vse podatke, ki jih potrebujete, najdete na vaši zadnji položnici za elektriko.

Če se želite ob menjavi izogniti papirni dokumentaciji, označite še, da želite pogodbo z nami skleniti elektronsko. To boste v nadaljevanju storili z enostavnim klikom na gumb v sporočilu, ki vam ga bomo poslali na vaš elektronski naslov.

Bi zamenjavo raje uredili prek telefona? Naši svetovalci bodo z veseljem za vas uredili vse potrebno. Pokličite jih na 080 1558.

 

Za naše zveste odjemalce

Znižane poletne cene si lahko za eno leto zagotovite tudi naši obstoječi odjemalci. Akcijo enostavno aktivirate kar v portalu Moj GEN-I z elektronskim podpisom - brez tiskanja, podpisovanja, skeniranja izjav ali druge papirologije.

Aktivacija akcije v portalu je na voljo uporabnikom s polnim dostopom in pravico do upravljanja s pogodbami. Če se akciji ne morete pridružiti v portalu, lahko za pristop k akciji pošljete tudi podpisano Izjavo obstoječega kupca, ki jo najdete med spodnjimi dokumenti. Za ureditev polnega dostopa do portala pa se lahko obrnete na klicni center.

Pristopite čim prej in začnite seštevati enoletne prihranke! Zadnji dan za pristop k akciji je 31. julij 2020.

Podrobnejša vsebina in splošni pogoji za sodelovanje v akciji so objavljeni na spodnjih povezavah:

 

Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji

Izjava obstoječega kupca za akcijo

Pogodba z izjavo novega kupca za sodelovanje v akciji

Ostale aktualne akcije