KAJ JE POCENI ELEKTRIKA?

Cenejša elektrika brez CO2 za gospodinjstva in male poslovne porabnike

Poceni elektrika je znamka, s katero je GEN-I leta 2009 zamajal državni monopol in znatno znižal cene na slovenskem trgu električne energije. Danes smo največji slovenski dobavitelj, naše cene pa vse od vstopa na trg ostajajo zelo ugodne, kar potrjujejo tudi analize Direktorata za energijo

Že osmo leto zapored smo v eni največjih evropskih potrošniških raziskav Trusted Brand dobili naziv najbolj zaupanja vredne blagovne znamke. Posebej ponosni smo, da smo bili sedemkrat razglašeni za zmagovalca med dobavitelji elektrike v Sloveniji, dvakrat pa smo prejeli tudi priznanje na področju varovanja okolja. Prav tako smo prejemniki ICERTIAS nagrade za odličnost, ki potrjuje najboljšo uporabniško izkušnjo slovenskih odjemalcev. 

O cenovni ugodnosti ponudbe se prepričajte sami in poglejte neodvisne primerjave Agencije za energijo RS.

Naša usmeritev k ugodnim cenam je z letom 2021 dobila dodatno, okoljsko, dimenzijo. Kot prvi dobavitelj električne energije v Sloveniji svojim odjemalcem nudimo zgolj brezogljično elektriko. Fosilne vire so v strukturi naših dobav v celoti nadomestili viri, ki pri proizvodnji električne energije ne povzročajo izpustov CO2, s čimer se zavezujemo k zeleni prihodnosti.  

Naš korak sega še dlje: dajemo vam možnost izbire vira, iz katerega je proizvedena elektrika za vaše gospodinjstvo ali podjetje. Naš prvi izbor je sončna energija, saj je sonce po našem prepričanju najčistejši in hkrati neskončen vir energije. Kateri vir boste za svoj dom ali poslovni prostor izbrali vi, pa prepuščamo vam.  

Za zamenjavo dobavitelja izpolnite enostaven spletni obrazec ali samo naložite sliko/pdf računa obstoječega dobavitelja elektrike. Če bi menjavo raje opravili po telefonu, so vam naši prijazni svetovalci na voljo na brezplačni številki 080 1558 od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro.

GEN-I je z elektriko, ki je od letos v celoti brezogljična, kar sedemkratni prejemnik naziva 'Najbolj zaupanja vreden dobavitelj'.

ZAKAJ POCENI ELEKTRIKA?

Ker boste z njo zagotovo prihranili!

In ker je menjava dobavitelja res preprosta in brezplačna.

Našo ponudbo poleg izjemno ugodnih cen po rednem ceniku odlikujejo jasni pogoji brez vezave in zapletenih postopkov ter odlična podpora strankam s prijaznimi, vrhunsko usposobljenimi svetovalci v klicnem centru.

Da smo uporabnikom vedno na voljo, smo razvili portal Moj GEN-I, ki na enem mestu omogoča sporočanje porabe ter enostaven pregled nad porabo in računi.

Smo vas prepričali? Odlično! Menjavo ponudnika električne energije lahko opravite brezplačno in hitro, pravzaprav kar takoj. Preprosto izpolnite enostaven spletni obrazec ali samo naložite sliko/pdf računa obstoječega dobavitelja elektrike. Če bi menjavo raje opravili po telefonu, so vam naši prijazni svetovalci na voljo na brezplačni številki 080 1558 od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro.

Še vedno niste prepričani? Vprašajte katerega koli od zdaj že več kot 178.000 zadovoljnih odjemalcev.

Koliko lahko prihranite?

Ga. Nada Majnik je v dveh letih prihranila 166,05 EUR. Preverite, koliko lahko prihranite vi!

Ga. Nada Majnik je v dveh letih prihranila 166,05 EUR. Preverite, koliko lahko prihranite vi!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

"Vsa ta leta imam z GEN-I dobre odnose in zgledno sodelovanje. Zelo sem zadovoljen! Le kdo ne bi bil!"

Maksimilijan Petek, pri Poceni elektriki od 2011

"Podjetje GEN-I bi zagotovo priporočal vsem prijateljem, znancem, družini, saj so se v teh letih izkazali kot korekten, zanesljiv in poceni dobavitelj električne energije."

Žiga Medved, pri Poceni elektriki od 2015

"Sem zelo zadovoljen z njimi in jih ne bi menjal za nič na svetu."

Peter Šuligoj, pri Poceni elektriki od 2010

Zamenjajte zdaj!

Postopek je povsem preprost in brezplačen!

Postopek je povsem preprost in brezplačen!