Dobrodošli v solarni dobi

Pri GEN-I dobavljamo elektriko brez fosilnih goriv.

Segrevanje ozračja, podnebne spremembe, njihova zaustavitev in reševanje planeta so pomembni izzivi, ki bodo krojili našo prihodnost. V GEN-I se zavedamo svoje odgovornosti, zato smo sprejeli zavezo, da bo naša prihodnost brez fosilnih goriv. Z revolucionarnim korakom na pot v zeleno prihodnost peljemo tudi vas, naše odjemalce in tiste, ki boste to še postali. Vsa električna energija, ki vam jo dobavljamo od leta 2021 naprej, je izključno iz virov, ki ne povzročajo izpustov CO2. 

Znižujemo ogljični odtis in širimo možnosti izbire.

Z našo zamenjavo fosilnih virov energije za take, ki ne povzročajo izpustov CO2, tudi vi prispevate k reševanju podnebnih sprememb, mi pa vam ob tem ponujamo še priložnost, da si sami izberete vir, iz katerega je elektrika za vas pridobljena.

Izbirate lahko med brezogljično jedrsko energijo, 100 % sončno ali 100 % vodno energijo.

Vedno ugodne cene, kakovostna dobava in brezogljični vir energije po vaši izbiri.

Elektrika brez CO2

Izberi vir električne energije in izračunaj svoj prihranek.

Izberi vir električne energije in izračunaj svoj prihranek.

100 % sončna energija za zgolj 1 EUR dodatka na mesec

Izmed vseh obnovljivih virov energije je sonce naša prva izbira. Je neskončen, najčistejši in široko dostopen vir energije. Zato vam ponujamo priložnost, da za svoj posel izberete elektriko iz 100 % sončne energije.

100 % Sonce vam omogočamo za zgolj 1 EUR dodatka na mesec. Za enak znesek si lahko izberete tudi 100 % Vodo, lahko pa ohranite brezogljično jedrsko energijo, ki vam jo dobavljamo brez doplačila.

Hkrati z možnostjo 100 % Sonce ali 100 % Voda si lahko zagotovite EKO popust, če se odločite za prejemanje računov v elektronski obliki. Obe priložnosti sta naša spodbuda k zeleni preobrazbi vaše poslovne dejavnosti.

Vašo odločitev za izbiro elektrike iz 100 % sončne ali vodne energije nam lahko sporočite prek portala MOJ GEN-I ali telefonske številke 080 15 58.

Verjamemo v večplastno korist naše usmeritve. Skupaj lahko poskrbimo za okolje in prispevamo k ustavitvi segrevanja ozračja – za vse nas in tiste, ki prihajajo za nami.  

Več o cenovni ugodnosti naših storitev si preberite tukaj.

Pridružite se nam

na skupni poti v zeleno prihodnost!

na skupni poti v zeleno prihodnost!