Dobrodošli v solarni dobi

Pri GEN-I dobavljamo elektriko brez fosilnih goriv.

Segrevanje ozračja, podnebne spremembe, njihova zaustavitev in reševanje planeta so pomembni izzivi, ki bodo krojili našo prihodnost. V GEN-I se zavedamo svoje odgovornosti, zato smo sprejeli zavezo, da bo naša prihodnost brez fosilnih goriv. Z revolucionarnim korakom na pot v zeleno prihodnost peljemo tudi vas, naše odjemalce in tiste, ki boste to še postali. Vsa električna energija, ki vam jo dobavljamo od začetka leta 2021 naprej, je izključno iz virov, ki ne povzročajo izpustov CO2. 

Znižujemo ogljični odtis in širimo možnosti izbire.

Z našo zamenjavo fosilnih virov energije za take, ki ne povzročajo izpustov CO2, tudi vi prispevate k reševanju podnebnih sprememb, mi pa vam ob tem ponujamo še priložnost, da si sami izberete vir, iz katerega je elektrika za vas pridobljena.

Izbirate lahko med brezogljično jedrsko energijo, 100% sončno ali 100% vodno energijo.

Vedno ugodne cene, kakovostna dobava in brezogljični vir energije po vaši izbiri.

Elektrika brez CO2

Izberi vir električne energije in izračunaj svoj prihranek.

Izberi vir električne energije in izračunaj svoj prihranek.

100% sončna energija za zgolj 1 EUR dodatka na mesec

Izmed vseh obnovljivih virov energije je sonce naša prva izbira. Je neskončen, najčistejši in široko dostopen vir energije. Zato od začetka leta 2021 naprej vsem odjemalcem na našem Rednem ceniku, ceniku za samooskrbo in tistim na akcijskem ceniku Sonce za toplotne črpalke dobavljamo elektriko iz 100 % sončne energije, in sicer za zgolj 1 EUR dodatka na mesec. Za enak dodatek si lahko izberete tudi 100 % Vodo, jedrska energija pa vam je na voljo brez doplačila.

Izbiro vira, ki najbolj ustreza vašim željam, nam lahko sporočite prek portala MOJ GEN-I ali telefonske številke 080 15 58.

Verjamemo v večplastno korist naše usmeritve. Skupaj lahko poskrbimo za okolje in prispevamo k ustavitvi segrevanja ozračja – za vse nas in tiste, ki prihajajo za nami.  

Več o cenovni ugodnosti naših storitev si preberite tukaj.

Pridružite se nam

na skupni poti v zeleno prihodnost!

na skupni poti v zeleno prihodnost!