Sklenite pogodbo le z enim klikom – brez kupa papirja in čakanja na pošti!

Pri GEN-I se zavedamo, kako dragocen je vaš čas. Zato vam poleg klasičnega načina sklepanja pogodbe v fizični obliki nudimo tudi povsem enostavno sklenitev pogodbe v elektronski obliki, za kar ne potrebujete nobenih posebnih digitalnih potrdil.

S sklenitvijo pogodbe v elektronski obliki lahko postopek menjave dobavitelja sprožite tako rekoč takoj. S tem se izognete čakanju pogodbe, ki vam jo sicer pošljemo po navadni pošti, vi pa jo morate podpisati in nam jo na enak način ali skenirano vrniti nazaj.  Vse to nadomestita le elektronski pregled pogodbenih pogojev in »en klik«, s katerim oddate naročilo za sklenitev pogodbe. Ob tem varčujete še s papirjem in delate dobro za okolje. 

 

Elektronski podpis naročite ob zamenjavi dobavitelja

Ob izpolnitvi obrazca za menjavo dobavitelja le izberite »Želim skleniti pogodbo z vso dokumentacijo v elektronski obliki« ali pa to po telefonu na 080 1558 sporočite našim prijaznim svetovalcem. Ob sklepanju pogodbe v elektronski obliki ne potrebujete nobenega posebnega digitalnega potrdila za podpis, temveč zgolj veljaven naslov e-pošte, na katerega vam po oddaji naročila za sklenitev pogodbe pošljemo potrditveno sporočilo in sklenjeno pogodbo v PDF obliki.

Za vsa dodatna vprašanja in pomoč smo vam z veseljem na voljo prek portala MOJ GEN-I, na pocenielektrika@gen-i.si ali 080 1558.